Motor-
optimering

Vill du ha ett roligare och bränslesnålare fordon med mer effekt? Vi har lösningen, motor-optimering vilket vi ordnar med bilen på plats hos oss i köping.

Just för din bil

Vi gör det till kunder som bl.a. bara önskar ökad effekt, men det är också en bra kombination att göra det i samband med sportavgassystem. Optimeringen görs i samarbete med vår partner SCT-Tuning som har lång erfarenhet i branschen. Genom att gå vidare på länken nedan kan du välja fordon och se vilket resultat bilen får.

SCT-Tuning

Lägre förbrukning men
mer effekt och högre
vridmoment.

En motoroptimering från Ferrita gör bilen mer bränslesnål och du får ut mer kapacitet på det du har. Vi vill alla ha så låg bränsleförbrukning som möjligt men ändå kunna ha effekt och vrid. Genom att göra en motoroptimering så förbättras motorns arbetsområde genom det ökade vridmomentet på lägre varvtal. I vissa fall så kan man ha en dåligt anpassad mjukvara i bilen som gör att den går ojämnt på vissa varvtal. Detta städar vi ur och ger bilen en ny fräsch mjukvara så att inte den gamla mjukvaran påverkar bilens prestanda.

Besök vårt showroom och se vad som passar just din bil.

Maila eller ring om du
har funderingar kring
motoroptimering

  • 0221-18070